Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Grundloven

 :: Regler :: Grundloven

Go down

Grundloven Empty Grundloven

Indlæg  Theslayer - Nicolei Tirs apr 20, 2010 8:54 pm

» §1
Farmning og opbyggelse af råstoffer og byer til support for en stærk hær vil altid være den vigtigste opgave i forbundet.

» §2
Alle medlemmer værner om forbundet, hjælper i opbyggelsen af forbundet og forbliver loyale mod forbundet og forbundets beslutninger. - Forbundet tilgodeser forskellig spillestil defensivt/offensivt så længe det er til gavn for forbundet som helhed. - Alliancen og forbundet beskytter medlemmerne indbyrdes og koordinerer internt opbakning/angreb.

» §3
Alle medlemmer er forpligtet til løbende at holde sig informeret i Forum.

STRUKTUR
» §4 Ledelsen
Forbundets ledelse, består af minimum den ene leder, to diplomater, to forsvarskoordinatorer og to angrebskoordinatorer, samt evt. en intern koordinator. Samme kan have 2 poster i kortere eller længere perioder.

» §5 Ledelsens opgave
Ledelsens opgave er at udstikke den overordnede strategi for forbundet og dets medlemmer.

» §6 Tomme poster
Opstår der tomme poster i ledelsen, står det ledelsen frit for at indsætte et andet medlem i den tomme post.

» §7 Leder-posten
Alle beslutninger i Alliancen tages i første runde af lederen. Lederens opgave er at holde hovedet koldt og alle tråde samlet. Lederen regerer under ansvar for alliancens fremskridt. Kun et flertal af Ledelsens medlemmer kan omstøde en beslutning taget af lederen. Medlemmerne er forpligtede til at følge lederens bud i alle sager.

» §8 Diplomaterne
Diplomaternes opgave er kontakten med omverden. Diplomaternes fornemmeste opgave er altid at tjene forbundets interesser. Diplomaterne kan derfor egenhændigt beslutte om et enkelt medlem skal bøde for en handling, der sætter forbundets fortsatte vækst i fare. Ligeledes kan Diplomaterne beslutte om en fjende skal fredes af hensyn til forbundets fremtidige interesser. Det er Diplomaternes opgave at finde mulige emner for forbunds-partnerskaber.

» §9 Forsvarskoordinatorerne
Forsvarskoordinatorerne organiserer alliancens og forbundets forsvarstropper. Forsvarskoordinatorerne skal tilstræbe et forsvar, der minimerer egne tab med størst mulige tab til angriberen. Medlemmerne er forpligtede til at følge forsvarskoordinatorernes bud i forsvarssager.

» §10 Angrebskoordinatorerne
Angrebskoordinatorerne organiserer alliancens og forbundets angrebstropper. Angrebskoordinatorernes planlægning skal sikre, at alle angreb fra aliancens og forbundets side bliver udført effektivt og præcist. Medlemmerne er forpligtede til at følge angrebskoordinatorernes bud i angrebssager.

» §11 Forum
Lederen og Ledelsen forpligter sig til at tjekke Forum dagligt, samt give hurtig respons på nødvendige beslutninger.
Der må IKKE indtastes egne troppeantal i forum, samt skal der holdes en god tone.

» §12 Gettertool
Ledelsen og Medlemmerne forpligter sig til at tjekke og opdater Gettertools ugentligt, offensive og defensive koordinatorer har adgang til samtlige troppetal i forbundet.


FORBUND, ANGREB OG DIPLOMATI
» §13 IAP og Forbund
Det er IKKE tilladt for medlemmer at angribe fæller i forbund eller IAP. Sker dette ved fejltagelser, skal der betales rigeligt bod til den tab-lidende.

» §14 Tredjerangsforbund
Det ER tilladt at angribe forbunds-alliancer til vores allierede (3. rangs forbund). Dog bør der altid udvises stor forsigtighed og rettidig omhu.

» §15 Personlige pagter
Personlige pagter og venskaber udenfor forbundet, forbliver et personligt anliggende. Alle hensyn til disse, skal adresseres til Diplomaterne.

» §16 Solo-angreb
Ved solo-angreb på fjender skal et medlem altid udvise forsigtighed og rettidig omhu. Et medlems væsentligste opgave er altid at sikre forbundets fremtidige vækst og styrke. Ved solo-angreb på større forbund end forbundet selv, SKAL lederen eller et flertal af Ledelsen altid inddrages. Solo-angreb på en fjende kan til hver en tid bedes midlertidigt ophørt af et medlem af ledelsen.

» §17 Krig
Ved koordinerede angreb fra flere medlemmer på en fjendtlig alliance eller forbund ("krig"), SKAL lederen altid inddrages.

» §18 Sittere
Alle medlemmer har mindst en fast sitter fra forbundet. Eksterne sittere er som udgangspunkt ikke tilladte. Alle sittere skal offentliggøres på Forum. Ledelsen kan i særlige tilfælde kræve adgang til et medlems konto via sitter-adgang. Længerevarende fravær meddeles i god tid på forum samt til lederen af aliancen, så der kan findes en ekstra sitter.


EKSKLUSION & UDSMIDNING
» §19 Eksklusionsgrund
Det er udsmidningsgrund at sætte egne behov over de af fællesskabet i forbundet. Eksklusion af et medlem skal omgående slås op på Forum.

» §20 Inaktivitet
Gentagende gange med gule pletter kan fører til eksklusion.

» §21 Andre eksklusionsgrunde
Andre eksklusionsgrunde kan være manglende tilmelding til Forum eller Gettertools, passivitet eller illoyalitet.

» §21 Genoptagelse
Genoptagelse efter eksklusion kan ske ved at skrive til en Leder, hvorefter Ledelsen med flertal træffer afgørelse om genoptagelse.

Theslayer - Nicolei
Admin

Antal indlæg : 50
Join date : 16/04/10
Age : 44
Geografisk sted : Odense

https://2010.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 :: Regler :: Grundloven

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum